Kantooryoga / Bedrijfsyoga

InBalance met Rietta kantooryoga Bedrijfsyoga

Yoga, Massage of Mind-Walk® op je werk

Wie lekker in zijn vel zit en gezond is, werkt productiever. Yoga helpt fysiek, mentaal en emotioneel in vorm te komen en blijven.

Bij yoga doe je oefeningen voor je fysieke lichaam je brein en je adem. Kantooryoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie, eventuele beperkingen of blessures.

Het effect van yoga is veelomvattend: niet alleen bouw je een goede fysieke conditie en kracht op, ook verbetert de mentale weerbaarheid, ontstaan nieuwe levensinzichten en heeft stress minder effect.

De effecten van kantooryoga:

- verbetert het immuunsysteem

- verbetert de ademhaling

- lager ziekteverzuim

- minder werk gerelateerde pijnklachten

- de juiste balans tussen werk en privé

- beter om kunnen gaan met stressvolle situaties

- beter inzicht in complexe problematiek 

 

InBalance met Rietta kantooryoga bedrijfsyoga

 Alle kantooryogalessen kunnen ook online gegeven worden!

 

Nu vele mensen thuis werken hebben uw medewerkers nog meer behoefte aan ruimte voor beweging en ontspanning! Vooral in deze hectische tijd is yoga erg belangrijk, om je immuunsysteem te versterken, je lichaam en geest te ontspannen en het sociale contact met je collega's te behouden.

Aangezien de reiskosten van de medewerkers nu (tijdelijk) geminimaliseerd zijn, kan deze ruimte misschien gebruikt worden voor online yoga of stoelyogalessen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u en uw medewerkers kan betekenen.

 


  

Yogalessen voor De Rechtspraak - Rechtbank Gelderland

Reacties van deelnemers:

 

 

“Heerlijk om de dag te starten met een uur yoga en daarna het ontspannen fysieke gevoel de hele dag om je heen te hebben, Riëtta is een fijne professional die yoga voor iedereen op zijn of haar niveau toegankelijk èn inspirerend maakt” W.L.

 

“De yogalessen op het werk vind ik erg fijn. Vooral de lessen aan het eind van een drukke dag: door de yoga kan ik de drukte van het werk helemaal loslaten en daarna met een ontspannen gevoel naar huis gaan. Riëtta geeft op een heel prettige manier les, waardoor de lessen ook geschikt zijn voor mensen die weinig ervaring met yoga hebben (zoals ik). Ik kan het iedereen aanraden!” J.O.

 

"Yoga is een nuttig en waardevol onderdeel van bijvoorbeeld een zakelijke tweedaagse. Had nog niet veel ervaring met yoga dus kan lastig vergelijken met andere yoga bedrijven. Maar ervaring was positief." L.G.

 

"Prettige, rustige benadering, geen opsmuk. Dank je wel voor de prettige opening van de ochtend!" J.vd.B.

 

 

Wekelijkse lessen

Wekelijks kom ik naar uw bedrijf om één of meerdere (stoel-)yoga lessen, (stoel-)massages of Mind-Walk® te verzorgen. 

Eénmalige workshop

Een éénmalige (stoel-)yoga les, (stoel-)massages of Mind-Walk® workshop binnen uw bedrijf of op een externe locatie.

Kosten

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.