Je batterij weer opladen met Mind-Walk® 

Recharge jezelf in 10 outdoor trainingen!

 

Wat is Mind-Walk®? Meditatief wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Waarbij we gebruik maken van leuke, vernieuwende materialen (cadeautjes) om oefeningen mee uit te voeren. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zo wel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

 

Als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze cursus zeker wat voor jou!

 

 

In 4 of 10 outdoor trainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf InBalance, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt.

 

Naast wandelen, lopend mediteren (Walk) en een geestelijke beproeving (Mind). Zijn er nog 3 andere onderdelen die Mind-Walk® tot een totaal programma maken. Een gecombineerde leefstijl interventie goed voor mentale en fysieke welzijn.

 

De Mind-Walk® Methode, meer dan wandelen alleen:

  

1. Mind-Walk® meditatieve Wandeltechnieken: Verschillende wandelmeditaties of natuur (loop)mediaties; 

2. Mind-Walk® Beweegvormen: Met invloeden uit oosterse en westerse beweegprincipes zoals Yoga, Tai chi; 

3. Mind-Walk® relax: Meditaties, Visualisaties, Stress release oefeningen, Ademhalingstechnieken & Ontspanningsoefeningen; 

4. Mind-Walk® Mind: Gedachten Management, Positieve gedachtenkracht, Mindset, Persoonlijke ontwikkeling & Bewustzijnsontwikkeling; 

5. Presents in the present. Cadeautjes in het nu, kleine cadeautjes om oefeningen te bekrachtigen of als ankerpunt.

  

Mind-Walk®: Mindful wandelend met invloeden uit yoga en meditatie. Een heerlijke combinatie!

 

Mind-Walk® is ontmoeten en ont-moeten!

 

We mogen weer in kleine groepjes, en met 1,5 m afstand van elkaar, de natuur in onder begeleiding van een trainer. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer. 

 

 

Nieuw! Online Mind-Walk®

 

Liever nog niet met een groepje samen op pad? Dan bereid ik de lessen online voor je voor en kun je zelf, met mij in je oortjes op pad!

 

De wekelijkse trainingen hebben ieder een eigen thema.

Je krijgt op 3 momenten in de week de opdrachten, op papier, via video en audio. Je loopt dan op de momenten die jou het beste uitkomen. In jouw eigen omgeving.

Je kunt dat in een paar korte wandelingen doen of je wacht tot alle oefeningen binnen zijn en doet ze in een lange wandeling van 1-1,5 uur en neemt mij dan mee via je gsm en je oortjes. 

 

Lijkt het je wat om:

 

-  Lekker te wandelen in de natuur?

- Je fitter en energieker voelen?

- Je hoofd leeg te maken?

-  Heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?

 

Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en wandel jezelf InBalance met Riëtta! 

 

Wil je: Een 4 weekse Kennismakingscursus, Met een groepje vriendinnen op pad? of een Mind-Walk® workshop? Informeer naar de mogelijkheden!

 

Houd ook de Facebook van Mind-Walk Rheden in de gaten voor de nieuwste activiteiten!

 

Wil je meer informatie, een priijsopgave of je aanmelden? Vul dan het contactformulier in!