Over mij

Mijn naam is Riëtta Veldhuis (1971), Gediplomeerd Yogadocent, Sportmasseur, Mind-Walk® trainer, auteur van “Het Reiki avontuur voor kinderen” en, zoals mijn man me altijd noemt, multifunctionele duizendpoot.

Ik hou ontzettend van de natuur, het buiten zijn, het één zijn met de wereld om me heen.

Ik voel mij gelukkig dat ik mag doen wat ik het liefst doe, yoga- en stoelyogalessen verzorgen, het geven van massages en het buiten wandelen met groepen tijdens de Mind-Walk® trainingen.

 

Ik heb 25 jaar gewerkt als werktuigbouwkundig tekenaar en gaf daarnaast mijn yoga lessen, massages en wandelingen. Sinds 2020 heb ik me volledig op mijn passie gestort en vul mijn dagen nu met wat ik het liefst doe, met jullie op reis gaan via Yoga, massage en Mind-Walk®!

 

Ik hoop jouw ook te leren kennen en met je op reis te gaan!

 

Tenslotte is het niet de houding zelf maar "de reis er naar toe" waar het om gaat!