Over mij

InBalance met Rietta yoga stoelyoga yoganidra massage mindwalk

Hoi, ik ben Riëtta Veldhuis (1971), Gediplomeerd Yogadocent, Sportmasseur, Mind-Walk® trainer, auteur van “Het Reiki avontuur voor kinderen” en fotograaf.

Ik hou ontzettend van de natuur. Het buiten zijn, het één zijn met de wereld om me heen en ga ik graag als vrijwilligster mee op pad met de schapen van de Rhedense schaapskudde.

Ik voel mij gelukkig dat ik mag doen wat ik het liefst doe, yoga- en stoelyogalessen verzorgen, het geven van massages en het buiten wandelen met groepen tijdens de Mind-Walk® trainingen en mensen weer verbinden met hun adem. Als fotograaf fotografeer ik zoveel mogelijk met natuurlijk licht om jou op een natuurlijke ontspannen manier te portretteren. Ook ben ik erg leergierig, zo blijf ik me verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops.

 

Ik heb 25 jaar gewerkt als werktuigbouwkundig tekenaar en gaf daarnaast mijn yoga lessen, massages en wandelingen. Sinds 2020 heb ik me volledig op mijn passie gestort en vul mijn dagen nu met wat ik het liefst doe, met jullie op reis gaan via Yoga, massage en Mind-Walk® en fotografie!

 

Ik hoop jouw ook te leren kennen en met je op reis te gaan!

 

Tenslotte is het niet de houding zelf maar "de reis er naar toe" waar het om gaat!